Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lauko g., Vankiškių k., Alytaus r. sav.,
Liepų g., Vankiškių k., Alytaus r. sav.,
Saulės g., Vankiškių k., Alytaus r. sav.,
Tujų g., Vankiškių k., Alytaus r. sav.,
Alytaus g., Venciūnų k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Jaučio kepenys, arba veršio, 800 gramų Sviestas, tirpintas, 2.5 šaukšto Spanguolės, sultys, 0.5 stiklinės Grietinė, plakta, 3 stiklinės Želatina, 1 šaukštas Juodieji pipirai, malti,
truputį Druska, truputį Citrinos, truputį Petražolės, truputį
Gaminimas: Kepenys supjaustomos, pakepinamos svieste ir 4 kartus sumalamos. Į masę supilama išmirkyta ir spanguolių sultyse ištirpinta želatina, įberiama pipirų, druskos ir, gerai išsukus, įmaišoma plakta
grietinė. Paštetas sudedamas į formą ir palaikomas šaldytuve. Prieš tiekiant išverčiamas į lėkštę ir puošiamas supjaustytais drebučiais, o jų neturint, citrinos griežinėliais ir žalumynais.
|
|
|
|
|