Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
puosti eglute,
vu teise,
3d spausdintuvas,
kosmetika,
nepažadink jos,
vilius,
horoskopai,
panaikintas,
moterys viro seksui,
moterys iesko viru,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Senoji g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Senosios Rinkos a., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Sietuvos g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Skongalio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Skroblų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2019.11.13 01:26 |
 |
|
makalius1
Naujokas
|
sveiki,kaip manot susiduriau su tokia situacija. esu vedes ilga laika bet nutiko toks dalykas kad darbe susipazinau su viena pana ir su je pradejau bendrauti viskas vyko trumpai tris savaites buvau su ja susitikes keletai valandu pasivaiksciojom pasikalbejom jai isvazevus is salies kurioje gyvenau
mes dar bendravom keleta savaiciu telefonu aisku as je nuveziau ir i oro uosta ji mane ten atsisveikinus pabuciavo bet as atsitraukiau,po kiek laiko mano zmona viska suzinojo ir sako kad as jai buvau neistikimas!!!! ar galima taip pavadinti neistikimybe jai tu su je net nepermiegojai??????
|
|
| | 2019.11.13 08:20 |
 |
|
fxx8
Meistras
|
tai ir yra ta tikroji neistikimybe, jei paziurejai i kita mergina - viskas. melskis kad neissiskirtumet  o dar jei pakalbejai  permiegojimas
reiskia gala santykiams, apie tai jau net kalba neina. as tai padariau su prostitute, o su kuo jus - nera skirtumo, ar padaveja, ar vireja, ar melzeja,,ar tiesiog bendradarbe  ir dabar kaip selas sako jauciasi issilaisvines,
na aisku tik as santykiu prasme
|
|
| | 2019.11.13 10:32 |
 |
|
LaisvasPilietis
Patyręs
|
Turiu draugę, kuri ištekėjusi, bendraujame jau 20 metų, gana dažnai, ištekėjus ji buvo jau susipažįstant. Jokios erotikos tarp mūsų nėra. Ar ji neištikima? Jos vyras mano, kad taip. Visiška nesąmonė.
Anuo atveju, geriau būtum ją ištratinęs. Tuomet bent žinotum, kad kaltina ne be
pagrindo.
Bendru atveju, žmonės sprendžia pagal save. Jei be pagrindo įtarinėja, greičiausiai turi tokios patirties savo pusėje. 99% tai pasitvirtins.
|
|
| | 2019.12.04 20:40 |
 |
|
Donatas62
Naujokas
|
Logiskai mastant jei as sutikes pazystama geju su juo kalbu, tai reiskia as jau neistikimas? Manau kol neperzengta toji linija tol negali but kaltinamas neistikimybe
|
|
|
|
|