Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
200 g margarino VILNIUS kepiniams
260 g miltų
100 g vandens
1 šaukštas acto
Kremui:
1 litras pieno
1stiklinė miltų
1 nepilna stiklinė cukraus
100 g margarino VILNIUS kepiniams
0,5 stiklinės cukraus pudros
braškių


Gaminimas:
Tešlą ruošti:
Gerai atšaldytą margariną supjaustyti gabaliukais ir sukapoti su miltais, kad būtų kaip kruopelės. Tada sužerti į krūvelę ir iš lėto pilti vandenį sumaišytą su actu, nenustojant kapoti. Gautą tešlą atšaldyti, padalinti į 5 dalis, iškočioti ir iškept, pagal norimą formą, o likusias atraižas taip pat iškepti, jos bus panaudotos tortui apibarstyti, trupiniams.
Kremas:
miltus ir cukrų sumaišyti su šiltu pienu, kad nebūtų kruopelių ir virti ant nedideles ugnies, be perstojo maišant iki grietinės tirštumo. Atvėsinti nuolat maišant, kad nesusidarytų plutelė. Margariną ir pudrą išmaišyti iki baltumo. Po to į margarintą dėti vis po šaukštą virto kremo ir gerai išplakti.
Tuomet belieka iškeptus lakštus pertepti ir pabarstyti braškėmis. Skanaus:)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai