Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g skrudintų žemės riešutų
3 a. š. druskos
1 v. š. cukraus
2 v. š. žemės riešutų arba rapsų aliejaus


Gaminimas:
Dubenėlyje sumaišome žemės riešutus, druską bei cukrų ir viską gerai sutriname blenderiu iki vientisos masės.
Plakant supilame aliejų ir dar pamaišome, kol aliejus gerai susimaišo su riešutų mase.
Viską suplakus paragaujame ir dar pagal savo skonį įdedame cukraus arba druskos.
Pasigamintą riešutų sviestą supilame į stiklainiuką ir laikome šaldytuve.
Valgome su batonu arba naudojame konditeriniuose gaminiuose.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2018.07.18 21:00 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


sandra454
sandra454
Naujokas
Aš tai esu atradusi lietuvių gamintoją kuris gamina ekologišką riešutų sviestą. Nereikia purvintis o skonis kaip naminio. Perku iš čia www.orivego.com
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2022.01.25 13:02 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


winona
winona
Pradedantysis
Enciklopedija rašė:

Gaminimo instrukcija:<br/> <br/>Ingredientai:<br/>400 g skrudintų žemės riešutų<br/>3 a. š. druskos<br/>1 v. š. cukraus<br/>2 v. š. žemės riešutų arba rapsų aliejaus<br/><br/><br/>Gaminimas:<br/>Dubenėlyje sumaišome žemės riešutus, druską bei cukrų ir viską gerai sutriname blenderiu iki vientisos masės.<br/>Plakant supilame aliejų ir dar pamaišome, kol aliejus gerai susimaišo su riešutų mase.<br/>Viską suplakus paragaujame ir dar pagal savo skonį įdedame cukraus arba druskos.<br/>Pasigamintą riešutų sviestą supilame į stiklainiuką ir laikome šaldytuve.<br/>Valgome su batonu arba naudojame konditeriniuose gaminiuose.<br/>Skanaus!


Tikrai į riešutų sviestą cukraus dėti nereikia. Druskos irgi. Ir aliejaus nereikia. Tiesiog reikia turėti galingą blenderį (rankinio neužteks) ir svarbu neperskrudinti prieš tai riešutų, tik vos vos pakepinti. Ir tada sutrinti iki vientisos masės. Riešutų sviestas ne šiaip sau sviestu vadinasi, o dėl to, kad yra itin kaloringas ir riebus. Taip kad aliejaus dėti į jį - visiškai nereikia.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai