Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1,5 kg kiaulienos karbonadinės mėsos;
mėsos prieskoniai;
prieskoninės žolelės;
400 g žalių nerūkytų lašinukų be odos;
2 svogūnai;
juodos duonos 4 riekės;
pomidorų padažas 4 šaukštai;
grietinės 2 šaukštai;
žiupsnelis druskos;
aliejus kepimui.

Gaminimas:
Karbonadinę mėsą supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušame, kad taptų plonas ir didelis gabaliukas. Taip visus griežinėlius padarome ir pabarstome mėsos prieskoniais ir žolelėmis. Gaminame įdarą: lašinukus ir svogūnus susipjaustome kubeliais, sutrupiname juodos duonos 2 riekes ir viską pakepiname aliejuje. Riebalus nupilame. Šio įdaro dedame ant išmuštų karbonadinių gabaliukų, susukame, kad nepasileistų ir susmaigstome mediniais pagaliukais. Apkepame įdarytus mėsos gabaliukus ir dedame į verdantį maždaug 1 litrą vandens. Verdame apie 15 minučių, tuomet pilame pomidorų padažą, grietinę ir likusios duonos trupinius. Viską troškiname dar apie 15 minučių. Patiekiame su bulvėmis ar bulvių koše. Ypatingai tinka marinuoti agurkėliai ar kopūstai. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai