Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lakštingalos Sodų 3-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lakštingalos Sodų 4-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lakštingalos Sodų 5-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lakštingalos Sodų 6-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lakštingalos Sodų 7-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg. cukraus 2.5 v. š. želatinos 1 v. š. citrinos rūgšties 1 a. š. vanilinio cukraus 1 a. š. sodos
Gaminimas: Iš nurodyto kiekio produkto išeina apie 90 zefyrų (2-3 cm.
skersmens) Želatiną užpilti 100 ml. šalto virinto vandens ir palikti brinkti 2 valandas. Tuo pat metu cukrų užpilti 200 ml šalto virinto vandens ir taip pat palikti 2 valandoms. Praėjus 2 valandoms cukrų supilti į puodą ir maišant virinti 7-8 min. Nukelti puodą nuo viryklės, supilti želatiną ir
mikseriu plakti 10 min. (plakti minimaliu greičiu; geriausia "1"). Tada suberti citrinos rūgštį ir vėl plakti 5 min. Galiausiai suberti vanilinį cukrų, sodą ir dar plakti 5 min. Gausime tirštą masę. Ją palikti pastovėti 10 min. Sudėti masę į kulinarinį švirkštą ir ant kepimo popieriaus
išspausti 2-3 cm. skersmens zefyrus. 3-4 valandas palaikyti šaldytuve ir galima valgyti. Skanaus!
|
|
|
|
|