Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Saltoniškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Samanų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sangrūdos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Santariškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Saracėnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai:
500 g margarino 500 g grietinės 2 kiaušiniai 300-400 g, kad išeitų minkoma tešla Įdarui:
geriausiai tiktų aviena, tačiau gerai išeina ir su naminiu faršu (kiekis iš
akies) 2 šaukšteliai kmynų 1 kiaušinis (aptempimui) 1 svogūnas Druska, pipirai, kiti prieskoniai - pagal skonį sultinys (tinka ir sultinio kubelis, ištirpintas stiklinėje vandens)
Gaminimas: Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską
sumaišome, įpilame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Tešlą įdedame į maišelį ir grūdame į kamerą, kad sušaltų (3-4 val.). Prieš
tešlai baigiant sušalti paruošiame įdarą. Mėsos faršą pasūdome, pagardiname prieskoniais, sudedame pjaustytą svogūną, įpilame puodelį sultinio. Paskui iš tešlos pasidarome rutuliukus, iš rutuliukų iškočiojame blynelius į kuriuos dedame įdarą. Stipriai užspaudžiame kraštus. Prieš pašaunant,
pyragėlius aptepame plaktu kiaušiniu ir pabarstome kmynais [jei mėgstate]. Kepimo skardą patepame riebalais, dedame kibinus. Kepame 200C įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes arba kol pagels.
|
|
|
|
|