Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g kapotų migdolų
1 arbatinis šaukštelis tarkuotos apelsinų žievelės
0,5 arbatinio šaukštelio cinamono
70 g medaus
120 g cukraus
1 kiaušinio baltymas


Gaminimas:
Migdolus pakepinti sausoje keptuvėje.
Į puodą suberti apelsinų žievelę, cinamoną, cukrų ir sudėti medų. Masę pakaitinti, dažnai maišyti.
Kiaušinio baltymą išplakti iki standžių putų.
Masę virti, kol gražiai pagels .Tai maždaug 30 min. Paskui pamažu supilti baltymų putas ir riešutus, dar pavirti apie 10 min. Dažnai ir gerai maišyti.
Paruoštą masę sukrėsti į riebalais išteptą kepimo skardą. Atvėsusią nugą supjaustyti mažais gabaliukais ir palikti, kad sukietėtų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai