Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Noragiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Norberto Vėliaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Nugalėtojų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 24 valgomi šaukštai kvietinių (812 D) miltų 24 valgomi šaukštai ruginių miltų 24 valgomi šaukštai 7 grūdų dribsniai 12 valgomų šaukštų saulėgražų sėklų 4 valgomi šaukštai
moliūgo sėklų 6 valgomi šaukštai linų sėmenų 6 valgomi šaukštai kviečių sėlenų 4 valgomi šaukštai kviečių gemalų 4 valgomi šaukštai sezamo sėklų 4 valgomi šaukštai alyvuogių aliejaus
Gaminimas:
Sudedame visus ingredientus, išskyrus aliejų, pridedame raugo,
išmaišome šaukštu įpylę 1,3 - 1,5 l vandens (atidedame į stiklainį 4 - 5 šaukštus raugo kitam kartui užsukam dangteliu ir į šaldytuvą) po to įpilame aliejaus ir elektriniu tešlos plaktuvu išmaišome, tada duona bus puresnė. Visą tešlą supilame į kepimo skardą (360X250X60), apibarstome sezamo sėklų
bei krapų sėklų mišiniu ir šiltai uždengę padedame, kad pakiltų. Po 12 val kepame orkaitėje. 15 min - 200 temperatūroje, 45 min - 180 temp. 20 min - 190 temp. SKANAUS!!!!!
|
|
|
|
|