Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Morkos, 12 vienetų
Kvietiniai miltai, 0.8 stiklinės
Kiaušiniai, 1 vienetas
Sviestas, 1 šaukštas
Varškė, 150 gramų
Cukrus, 1 šaukštas
Taukai (kiaulių), 3 šaukštai
Grietinė, 1 stiklinė
Druska, truputį

Gaminimas:
Morkos sutarkuojamos, įberiama druskos, cukraus, miltų, įmušamas kiaušinis ir išmaišoma. Vėliau dedama varškė. Iš masės gerai įkaitintuose riebaluose kepami nedideli sklindžiai. Tiekiami užpilti sviestu su grietine.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
10 morkų,
2 kiaušiniai,
1 stiklinė miltų,
100 g varškės,
cukrus,
druska.


Gaminimas:
Morkas smulkiai sutarkuojame, sudedame varškę, kiaušinius, miltus, truputį cukraus, druskos ir gerai išmaišome.
Iš paruoštos masės suformuojame sklindžius ir kepame gerai įkaitintuose riebaluose.
Patiekiame su grietinės ir sviesto padažu.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
5 morkos
10 bulvių
1 kiaušinis
5 šaukštai miltų
2 g prieskonių


Gaminimas:
Bulves ir morkas išvirti bei sumalti. Įmušti kiaušinį ir dėti prieskonius. Išminkyti ir šlapiomis rankomis formuoti sklindžius, apvoliotus miltuose dėti į skardą pateptą aliejumi. Kepti orkaitėje 10 min. Tada apversti ir dar pakepti kokias 5 min. Patiekti su sviesto ir grietinės padažu. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai