Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kryžiokų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kryžiokų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krokuvos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kruopiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kruopų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g morkų, 1,5 šaukšto augalinio aliejaus, 1 skiltelė česnako, 0,5 šaukštelio čili pipirų, 0,5 šaukštelio maltos paprikos, 0,5 šaukštelio šafrano, 0,5 citrinos, 2 šaukštai sezamo
sėklų, truputis petražolių.
Gaminimas: Morkas nuskuskite ir virkite 10 minučių. Leiskite atvėsti ir supjaustykite griežinėliais. Česnaką susmulkinkite ir apkepkite aliejuje. Suberkite sezamo sėklas, prieskonius ir išspauskite citrinos sultis. Paruoštą užpilą supilkite ant
morkų, suberkite smulkintas petražoles ir viską atsargiai išmaišykite. Porai valandų palikite šaldytuve. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui,
duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|