Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Didziausia zuvis,
Sen. indu meiles meno pamokymu rinkinys, parasytas apie Va.,
16-oji graikiskos abeceles raide,
Valstybe, kurios pavadinimas, isvertus is portugalu kalbos, reiskia "kreveciu upe",
Karinis perversmas, kuri Portugalijoje 1974 04 25 ivykde generolu A. De Spinolos ir F. Da Kostos Gomiso vadovaujama karininku samokslininku grupe - ...... Revoliucija,
Šlaito g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Šviesos g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Taikos g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Talkininkų g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Topolių g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 750 g šviežių morkų 25 g sviesto 600 ml vištienos sultinio 1 arbatinis šaukštelis cukraus Druska Šviežiai malti juodieji pipirai 150 ml pieno 75 g virtų ryžių 4 kambario
temperatūros kiaušiniai Žali svogūnų laiškai 150 ml grietinės arba plaktos grietinėlės
Gaminimas: Puode ištirpiname sviestą, suberiame supjaustytas morkas ir 2 - 3 min pakepiname. Supilame vištienos sultinį, suberiame cukrų, pasūdome, įberiame pipirų. Užverdame,
sumažiname ugnį ir apie 30 min paverdame neuždengę puodo, kol suminkštėja morkos. Puodą nukeliame nuo ugnies, atvėsiname, morkas su sultiniu supilame į kitą indą ir sutriname plakikliu. Morkų tyrę supilame atgal į išplautą puodą, įmaišome išvirtus ryžius, po to supilame pieną. Pasūdome.
Sriubą pakaitiname ant silpnos ugnies, bet neužverdame. Įmušame kiaušinius, pakaitiname apie 8 min., kol kiaušinius galima išgriebti šaukštu. Į kiekvieną paruoštą pašildytą sriubos lėkštę šaukštu išgriebiame kiaušinius ir užpilame juos sriuba. Apibarstome sukapotais žalių svogūnų laiškais,
uždedame suplaktos grietinės arba grietinėlės ir tuoj pat tiekiame. Pastabos: Kiaušinius, išėmę iš šaldytuvo, 1 val. palaikome kambario temperatūroje. Kiaušiniai ilgiau stingsta sriuboje. Prie sriubos tinka skrudinta arba rupi duona.
|
|
|
|
|