Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
10 morkų,
400 g varškės,
0,5 stiklinės manų kruopų,
0,5 stiklinės pieno,
2 šaukštai cukraus,
3 kiaušiniai,
4 šaukštai sviesto,
2 šaukštai džiūvėsėlių,
cinamonas,
druska.


Gaminimas:
Morkas stambiai sutarkuojame, sudedame ištrintą varškę, piene išmirkytas kruopas, kiaušinių trynius (ištrintus su cukrumi), įberiame žiupsnelį cinamono ir druskos.
Viską gerai išmaišome, sudedame išplaktus baltymus.
Masę sudedame į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą, viršų apšlakstome sviestu.
Kepame 30-50 min., 220 laipsnių temperatūroje.
Patiekiame su grietine.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai