Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
12 šparagų supjaustytų 7,5 cm ilgio gabaliukais (Šparagai)
2 vidutinio dydžio morkos, supjaustytos ilgais šiaudeliais
2 svogūno laiškai, supjaustyti 5 cm ilgio gabaliukais
3 šaukštai pirktinio saldžiarūgščio padažo
1 šaukštas apelsinų arba ananasų sulčių
1 šaukštelis tarkuoto šviežio imbiero
5 kiaušiniai
0,25 puodelio vandens
1 šaukštas aliejaus

Gaminimas:
1. Dideliame puode virkite šparagus, morkas ir svogūnų laiškus nedideliame verdančio truputį pasūdyto vandens kiekyje 7-9 minutes arba kol daržovės bus išvirusios; nusausinkite.
2. Tuo tarpu padažui nedideliame inde sumaišykite saldžiarūgštį padažą, sultis ir imbierą; atidėkite.
3. Kiaušinių lietiniams suplakite kiaušinius su vandeniu, kol gerai išsimaišys, bet ne iki putų. 20-25 cm diametro keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštelį aliejaus. Įpilkite apie 1/2 puodelio kiaušinių mišinio. Kepkite virš vidutinės ugnies nemaišydami, kol mišinys nusės ant šonų ir dugno. Naudodami mentelę, pakelkite ir apverskite dalinai iškeptą kiaušinių mišinį. Apkepkite dar šiek tiek. Pakartokite tą patį iškepdami dar du lietinius.
4. Į kiekvieno lietinio vidurį įdėkite po 2 šaukštelius padažo. Trečdalį daržovių sudėkite į ant vieno lietinio ketvirčio. Sulenkite lietinį pusiau, uždengdami daržoves, tada sulenkite dar kartą. Patiekite su likusiu padažu.
Gaminimo laikas: 30 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai