Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržo 7-oji g., Sakiškių k., Vilniaus r. sav.,
Debesijos g., Sakiškių k., Vilniaus r. sav.,
Dobilų g., Sakiškių k., Vilniaus r. sav.,
Genių g., Sakiškių k., Vilniaus r. sav.,
Kranto g., Sakiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg moliuskų 1 svogūnas 1 morka 1 ryšelis petražolių 1 v. š. aliejaus 100 ml sauso baltojo vyno 1 lauro lapelis 1 a. š. pipirų grūdelių
Gaminimas: Moliuskų
geldeles nuplauti šepečiu po vandens srove, nulupti nuo geldelių plaušelius. Svogūną ir morką nulupti ir supjaustyti kubeliais, petražolių lapelius smulkiai sukapoti. Puode įkaitinti aliejų, daržoves su petražolėmis šiek tiek patroškinti. Supilti vyną, pagardinti prieskoniais ir 10 minučių
virti. Sudėti moliuskus. Virti uždengtame puode, kartkartėmis pakratyti puodą, kad moliuskai vienodai išvirtų. Kai moliuskų geldelės prasivers, jas išgriebti iš sultinio (neatsivėrusias geldeles išmesti) ir sudėti į pusdubenį. Sultinį patiekti padažinėje.
|
|
|
|
|