Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gerviškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gervių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Giedraičių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Giedros g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gilužio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g tarkuoto moliūgo 350 g miltų 200 g sviesto 2 kiaušinių 1 pakuotės Santa Maria vanilinio cukraus 2 šaukštų medaus Santa Maria trupučio kvapiųjų pipirų 4 šaukštų cukraus
pudros pusės citrinos sulčių 2 šaukštelių Santa Maria kepimo miltelių
Gaminimas: Sviestą kartu su medumi ištirpinti ant garų. Suberti cukrų, vanilinį cukrų, kvapius pipirus ir sumaišyti su išplaktais kiaušiniais, po to su tarkuotasi moliūgais. Miltus, sumaišytus su kepimo
milteliais, pamažu maišant berti į skystą masę. Skardą ištepti sviestu ir supilti tešlą. Dėti į karštą orkaitę ir kepti 30 min.. Aplaistyti cukraus pudros - citrinų glaistu. Aromatingas labai šis pyragas, lengva pagaminti, rudas, nors be kakavos.
|
|
|
|
|