Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nemuno g., Birštono vs., Birštono sav.,
Pavasario g., Birštono vs., Birštono sav.,
Petražolių g., Birštono vs., Birštono sav.,
Pušų g., Birštono vs., Birštono sav.,
Verknės g., Birštono vs., Birštono sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
Moliūgai
Gaminimas:
1. Orkaitėje: Moliūgą nuplaut, perpjauti pusiau, didesnį – į keletą dalių, išimti sėklas, dėti į kepimo skardą, odele žemyn, įpilti truputį vandens ir kepti ant apie
150-180 laipsnių ugnies, kol suminkštės. Kuo mažesni gabaliukai, tuo greičiau iškeps, didesniam gali prireikti ir 1-1,5 valandos. Atvėsus nuimti odelę, o minkštimą susmulkinti iki vientisos masės.
2.Virti: Išvirti moliūgų gabaliukus nedideliame kiekyje vandens.Virti kol suminkštės, bet
neišteš, tada sudėti į sietelį ir atsargiai maišyti, kad nubėgtų vanduo, galima palikti nuvarvėt, kol atvės. Sutrinti. Skanaus!
Naudojama gaminant pyragus, sausainius, sriubas. Šaldytuve tokią piurę galima laikyti iki trijų dienų, užšaldžius – keletą mėnesių.
|
|
|
|
|