Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
500 g moliūgų
500 g bulvių
120 g kopūstų
50 g manų kruopų
1 v. š. džiūvėsėlių
2 kiaušiniai
1 svogūnas
druska
aliejus
sviestas
Gaminimas:
Nuvalytas bulves ir moliūgus supjaustyti stambiais gabaliukais ir apie 30 minučių pavirti puode su vandeniu.
Pavirus moliūgus ir bulves sutrinti, įmušti kiaušinius, suberti manų kruopas, druską ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Supjaustyti kopūstą šiaudeliais ir svogūną pusžiedžiais.
Keptuvėje su šiek tiek aliejaus atskirai apkepinti svogūnus ir kopūstus, kol jie parus.
Kepimo indą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais.
Į formą sudėti pusę moliūgų ir bulvių masės, ant viršaus dėti pakepintus kopūstus ir svogūnus ir viską uždengti likusia moliūgų ir bulvių mase.
Viršų patepti aliejumi ir dėti į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 40 min.
Skanaus.

Patieklus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai