Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g moliūgo
1 svogūnas
2 kiaušiniai
60 g fermentinio sūrio
sauja smulkintų petražolių
2 skiltelės česnako
6 v. š. miltų
druska (pagal skonį)
kvepiantieji pipirai (pagal skonį)
aliejus (kepimui)


Gaminimas:
Dubenyje sutarkavau nuluptą moliūgą.
Subėriau smulkiai supjaustytus svogūną ir česnakus.
Įmušiau kiaušinius.
Sudėjau tarkuotą fermentinį sūrį, smulkintas petražoles.
Viską išmaišiau.
Į gautą masę įsijojau miltus.
Blynų tešlą paskaninau druska ir pipirais.
Dar kartą viską išmaišiau.
Į įkaitintą keptuvę dėjau po šaukštą paruoštos tešlos kiekvienam blynui.
Kiekvieną blyno pusę kepiau po 2 minutes .
Skaniausi su natūralaus jogurto - krapų padažu. :)
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai