Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 stiklinės tarkuoto moliūgo
2 kiaušiniai
1 stiklinė miltų
1 šaukštas cukraus
100 g grietinės
Druska


Gaminimas:
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi ir druska. Dedame grietinę, miltus, moliūgus ir viską gerai išmaišome. Kepame blynus įkaitintoje keptuvėje. Blynus tiekiame su grietine ar mėgiama uogiene.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Keli šaukštai miltų
1 kiaušinis
1 stiklinė pieno
Žiupsnelis druskos
keli šaukštai cukraus
200 g moliūgo minkštimo
Aliejus kepimui


Gaminimas:
Moliūgą nulupame ir išimame sėklas, supjaustome nedideliais gabaliukais ir 190 0C orkaitėje kepame tuos gabaliukus. Tuomet juos kiek įmanoma nusunkiame, kad kuo mažiau skystimo būtų, sumaišome pagal skonį su cukrumi. Išplakame kiaušinį, pilame pieno ir miltų, ir gerai maišome, paskaniname žiupsneliu druskos ir galiausiai įmaišome moliūgų masę. Šaukštu kabiname košę ir dedame į keptuvėje gerai įkaitintą aliejų. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai aprus. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g moliūgo
300 g virtų bulvių
2 šaukštai petražolių
4 kiaušinių tryniai
200-250 g miltų
Druska, pipirai, muskato riešutas pagal skonį
Padažui:
180 ml grietinėlės
5 šaukštai sutarkuoto fermentinio sūrio (galima ir daugiau)
2 šaukštai moliūgų sėklų


Gaminimas:
Virtas bulves sutrinti, moliūgą sutarkuoti. Sukapoti petražoles. Išplakti kiaušinių trynius.
Viską sumaišyti su miltais.
Iš blynų tešlos su šaukštu formuoti įkaitintoje keptuvėje blynelius ir gerai apkepti iš abiejų pusių. Iškepusius blynus dėti ant ištiestų popierinių rankšluosčių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Grietinėlę sumaišyti su sūriu ir moliūgų sėklomis. Grietinėlės masę pakaitinti puodelyje arba keptuvėje, nuolat maišant, 1-2 min. Kaitinti reikia tik todėl, kad sušiltų, užvirinti nereikia. Į padažą galima įmaišyti prieskonių.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 ml pieno
300 g moliūgų tyrės
3 kiaušiniai
2 v. š. cukraus
100 g sviesto
1 a. š.vanilės
Cinamonas
Muskatas
Kardamonas
Gvazdikėliai
Pekano riešutai


Gaminimas:
Dubenyje sumaišyti moliūgo tyrę, kiaušinius, cukrų, vanilę ir sviestą. Suberti miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir visus kitus ingredientus. Viską sumaišyti į bendrą masę. Kepti kartoje keptuvėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai