Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g moliūgo
250 g varškės
2 kiaušinių
0.5 stiklinės manų kruopų
0.5 stiklinės pieno
4 v. š. grietinės
100 g razinų
4 v. š. cukraus
2 v. š. sviesto
2 v. š. džiūvėsėlių


Gaminimas:
Moliūgą supjaustyti kubeliais ir apkepti svieste, kol suminkštės.
Manų kruopas išbrinkinti piene.
Razinas nuplikyti karštu vandeniu (galima ir nedėti).
Varškę ištrinti su cukrumi (galima cukraus dėti ir daugiau, jei mėgstate saldžiai), supilti gerai išplaktus kiaušinius. Atsargiai maišant sudėti grietinę, brinkintus manus, razinas, moliūgą ir išmaišyti.
Tešlą pilti į riebalais išteptą ir džiūvėsiais pabarstytą kepimo indą, viršų taip pat galima papuošti džiūvėsėliais. Kepti apie 30 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Skanus tiek šiltas tiek šaltas, su grietine ar uogiene bei vienas.
Skanaus!!!
 
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai