Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Moliūgai, 600 gramų Mėsa, virta, 400 gramų Ryžiai, virti, 60 gramų Sviestas, tirpintas, 2 šaukštai Pomidorų padažas, 2 šaukštai Kvietiniai miltai, 1 šaukštelis Kiaušiniai, 1
vienetas Druska, truputį Sultinys, truputį
Gaminimas: Moliūgai nulupami, supjaustomi skersai ir išilgai į 4 dalis, šaukštu išskobiamos sėklos. Tada jie pripildomi įdaro, sudedami į riebaluotą keptuvą, užpilami padažu ir 20—25 min. kepami orkaitėje.
Įdarui virta mėsa
sumalama, pridedama smulkiai supjaustyto, svieste pakepinto svogūno, virtų ryžių, įmušamas kiaušinis, viskas išmaišoma ir pagardinama prieskoniais.
Padažui keptuvėje sviestas sumaišomas su miltais, įpilama pomidorų tyrės, sultinio, kuriame virė mėsa, viskas užvirinama.
|