Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Grūdų Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 80 g mielių 1 šaukštelis cukraus 1,5 kg ruginių miltų 3 šaukštai druskos miltų taukų
Gaminimas: Iš 1/4 l drugno vandens, sutrupintų mielių, cukraus ir žiuspnelio miltų
užmaišyti skystą blendinį. Palikti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Miltus persijoti į dubenėlį, padaryti duobutęm įberti druskos ir sukrėsti paruoštą blendinį. Tešlą minkyti rankomis arba virvutės kombainu, po šaukštelį supilti 1/2 l drungno vandens. Gerai išminkyta tešla nebelips prie indo
sienelių bei rankų. Tešlos paviršių apibarstyti miltais, pridengti drobule ir vėl palikti šiltai, kad pakiltų. Kai tešla dvigubai pakils, ją gerai išminkyti ir suformuoti duonos kepalą. Duoną įdėti į riebalais išteptą skardą ir pašauti į apatinę orkaitės lentynėlę. Jeigu orkaitėje nėra
dubens su vandeniu, likus valandai iki kepimo pabaigos, duonos kepalo viršų reikia aptepti vandeniu. Iškeptą duoną galima dar kartą aptepti drungnu vandeniu. (Tešlą kildinti 70 minučių, kepti 2 valandas 250 - 180 C)
|
|
|
|
|