Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g rūkytos žuvies: skumbrės, lašišos ir t.t.
1 svogūnas
4 virtos morkos (2 salotoms ir 2 papuošimui)
1 šaukštas majonezo
Druskos pagal skonį


Gaminimas:
Žuvies gabaliukus išdėlioti lėkštėje sluoksniuojant su svogūno ir morkų griežinėliais.
Aptepti majonezu ir ant viršaus sudėlioti likusių morkų griežinėlius.
Aš suformavau žuvvytę. Tačiau galima patiekti ir kitaip. Viskas priklauso nuo Jūsų fantazijos.
Į šią mišrainę tinka ir virtos bulvės bei žirneliai.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai