Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 nedidelis svogūnas
1 česnako skiltelė
pipirų
majonezo
2 mažesnių pomidorų arba 1 didesnio
2 virtų kiaušinių
apie 100 g fermentinio sūrio
apie 50 g vytintos dešros


Gaminimas:
Svogūną, česnaką, pomidorus, kiaušinius ir dešrą smulkiai supjaustyti, o fermentinį sūrį sutarkuoti. Viską sudėti į dubenį, įberti žiupsnelį druskos ir užbarstyti maltų pipirų. Įdėti majonezą ir viską gerai išmaišyti. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 dešrelės, rūkytos
1 stiklinės ryžių, virtų
1 obuolio, saldaus
2 agurkų, marinuotų
2 duoniukų
3 kiaušinių, virtų
Druskos, pipirų
Majonezo


Gaminimas:
Rūkytą dešrelę, kiaušinius, obuolį, agurkus sumaišykite su ryžiais, majonezu ir pagardinkite drusk bei pipirais. Duoniukus perpjaukite išilgai pusiau, įpjaukite jų kraštus ir pastatykite kvadratinę tvorelę. Ją padėkite į lėkštę, o į vidurį dėkite mišrainės ir patiekite.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai