Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
75 ml cukraus
1 kiaušinio trynio
250 ml kvietinių miltų
100 g sviesto
1 valg.š. Santa Maria imbiero, malto
50 g migdolų pudros
~ 25 mažų kepimo formelių (skardinių arba popierinių)
Punšo kremui:
200 ml 35% riebumo grietinėlės
2 valg.š. punšo (vaisių arba uogų likerio, pagal skonį)
Papuošimui:
Bruknių


Gaminimas:
Sviestą sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinio trynį. Supilkite miltus, imbierą ir migdolus. Viską gerai išmaišykite. Tešlą palikite pastovėti šaldytuve 1 valandą.
Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Patepkite riebalais skardines kepimo formeles arba naudokite popierines. Tešlą padalinkite į 25 lygias dalis ir, sudėję po vieną į kepimo formeles, kepkite orkaitėje ~8 minutes. Išėmę krepšelius, palikite atvėsti.
Į migdolinių krepšelių įdėkite plakto punšo kremo ir papuoškite bruknėmis.
Gavosi ~ 25 vienetai.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai