Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, is kurios miestelio Vichy yra kiles musuose geriamas to paties pavadinimo mineralinis vanduo,
Salis, kur gaminamas Cesterio suris,
Salis, kuri kaip manoma yra jogurto tevyne,
Salis, kuriai 1793 m., sv. romos imperatorius paskelbe kara,
Salis, kuriai budingas sukis "Wir welle bleiwen, wat mir sin! " (mes norime likti kuo esame) ,
Armonos 1-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Armonos 10-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Armonos 11-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Armonos 12-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Armonos 13-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 30 g mielių 2 šaukštai cukraus 500 g miltų 1/4 šaukštelio malto kardamono 1 šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės žiupsnelis druskos 125 g minkšto sviesto 2 kiaušiniai 125
g razinų 1/8 l obuolių sulčių 4 šaukštai rūpaus cukraus
Gaminimas: Blendinį paruošti iš grietinės, sutrupintų mielių, cukraus, žiupsnelio miltų ir palikti, kad pakiltų. Dubenėlyje 75 g sviesto ištrinti su prieskoniais, įmušti kiaušinį, įleisti trynį ir gerai išplakti.
Razinas pamerkti į obuolių sultis. Sviesto kremą sukrėsti į paruoštą blendinį, suberti likusius miltus, išminkyti elastingą tešlą ir palikti, kad pakiltų. Kai tešla pakils, iškočioti 1 cm storio lakštą, aptepti 50 g sviesto, apibarstyti išmirkusiomis razinomis ir susukti vyniotinį. Iš tešlos
suformuoti vainiką ir dėti į riebalais išteptą kepimo formą. Vainiko viršų aptepti baltymu, apibarstyti rupiu cukrumi ir palikti 20 minučių, kad dar kartą pakiltų. Vainiką kepti ant vidurinio įkaitinto orkaitės įtvaro. Šiltą vainiką supjaustyti gabaliukais ir tiekti į stalą. Kildinti
3×20min. Kepti 20 minučių, 220 C.
|
|
|
|
|