Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Patašinės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Patrimpo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Paukščių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Paupelio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pavasario g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 gramų kvietinių miltų, 1 kiaušinis, 250 mililitrų pieno, 25 gramai mielių, 5 šaukštai aliejaus, 3 šaukštai cukraus, 1 pakelis vanilinio cukraus
Gaminimas: Įdarui
reiks: 400g varškės; 1 kiaušinis; 4 šaukštai cukraus; nutarkuotos citrinos žievelės; konservuotų persikų.
Užminkome minkštą mielinę tešlą ir pakildiname du kartus. Kepimo indą patepame aliejumi ir plonai išklojame tešla paliekame tešlos bortelius . Įdarui varškę gerai
išmaišome su cukrumi, citrinos žievele, kiaušiniu. Įdarą dedame ant tešlos, persikus supjaustome gabaliukais ir sudedame ant varškės. Ant pyrago viršaus padarome iš tešlos tinklelį. Dedame į pašildintą orkaitę iki 50 laipsnių ir pakildiname 10 min., tuomet patepame išplaktu kiaušinio tryniu ir
padidiname temperatūtą iki 180 laipsnių ir kepame apie 30 min. Iškepusį pabarstome cukraus pudra. Skanaus.
|
|
|
|
|