Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kauno Vokės g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Kovo 11-osios g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Kranto g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Kunigiškių g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Lentvario g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 500g. miltų; 30g. mielių; 2 kiaušiniai; ~ 1 stiklinė vandens.
Įdarui : 600g. faršo; 1 šaukšto grybų buljono; 1 kiaušinio; svogūno; prieskonių, druskos,
pipirų.
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų padarykite mielinę tešlą ir palikite šiltai 30 min. Buljoną ištirpinkite 4 šaukštuose šilto virinto vandens ir įpilkite į faršą. Įmuškite kiaušinį, įberkite prieskonių, druskos, pipirų ir viską išmaišykite. Iš tešlos iškočiokit 1 cm. storio
lakštą. Išpjaukit norimo dydžio apskritimą, į jį dėkite faršą ir užlenkite kraštus. Palikite 10 min. kad dar pakiltų. Kepkite įkaitintame aliejuje. SKANAUS
|
|
|
|
|