Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Mano kepinys susideda iš:
200 g margarino VILNIUS kepiniams
250 ml pieno
550 g miltų
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
1 žiupsnelis druskos
2 kiaušiniai
30 g mielių
15 - 18 pieniškų dešrelių
Picos prieskoniai pagal skonį


Gaminimas:
Mieles ištrinti su cukrumi, užpilti pašildytu, bet ne karštu, pienu. Suberti druską, miltus, įmušti kiaušinius, minkštą kambario temperatūros margariną VILNIUS kepiniams. Viską išmaišyti mediniu šaukštu, uždengti rankšluosčiu ir palikti 40 min., kad pakiltų. Pakilusią tešlą išminkyti, jei trūksta miltų - įdėti. Padalinti į 15-18 vienodų gabaliukų, lengvai iškočioti blynelius, įvynioti po dešrelę, aštriu peiliu padaryti įpjovimus iki apatinio tešlos sluoksnio (neperpjauti). Supinti kaseles, kiekvieną riekelę lankstant į priešingą pusę. Apibarstyti picos prieskoniais, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir palikti 15 min. dar pakilti. Tarp bandelių palikti tarpus, nes kepant dar pakils. Kepti 200 laipsnių temperatūroje 12 - 15 min. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai