Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g kiaulienos sprandinės
1 didelis svogūnas
2 vidutinio dydžio morkos
2 skiltelės česnako
3 šaukštai citrinos sulčių
100 g džiovintų slyvų
sojų padažo (pagal skonį)
100 g žirnelių (šviežių arba konservuotų)
150 g konservuotų kukurūzų
100 g pievagrybių
1 paprika


Gaminimas:
Kiaulieną supjaustyti juostelėmis arba vidutinio dydžio gabalėliais ir virti pasūdytame vandenyje 15-20 min. Išgriebti ir nusausinti.
Svogūną ir morkas supjaustyti ir pakepinti, kol svogūnai gražiai apskrunda.
Česnaką sugrūsti ir įmaišyti į svogūnų ir morkų kepinį.
Į keptuvę sudėti mėsą, džiovintas slyvas, sojų padažą, supjaustytą papriką.
Įpilti 50 ml vandens, kad nesviltų ir patroškinti 5-10 min. Vietoj vandens galima pilti grietinėlę.
Po to sudėti žirnelius, kukurūzus, supjaustytus pievagrybius, įmaišyti prieskonių ir nukelti nuo ugnies.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai