Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700 g jautienos
6 įvairių rūšių dešrelės
150 g morkų
150 g svogūnų
200 g sūdytų arba marinuoti agurkų
5 šaukštai pomidorų pastos
Juodųjų pipirų (pagal skonį)
3-4 lauro lapai
Augalinio aliejaus (truputį)
1 sauja žalumynų
4-5 alyvuogės


Gaminimas:
Į puodą įpilkite 1,5-2 litrus vandens. Kai vanduo užvirs įdėkite jautienos gabalą ir virkite apie 1,5 valandos.
Po to mėsą išimkite ir supjaustykite kubeliais.
Susmulkinkite svogūną, morkas sutarkuokite, agurkėlius supjaustykite kubeliais. Dešrelės irgi supjaustykite nedideliais griežinėliais.
Dešreles ir jautienos kubelius kelias minutes pakepinkite keptuvėje ant aliejaus.
Pakepinkite atskiroje keptuvėje svogūnus ir morkas 3-4 min. Į puodą sudėkite kepintus svogūnus, morkas, agurkus, supilkite sultinį ir sudėkite kepintą mėsą. Viską pagardinkite prieskoniais, pomidorų padažu ir virkite 10-15 minučių.
Į sriubą įmaišykite griežinėliais supjaustytų alyvuogių ir žalumynų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai