Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 ryšulėlio šviežių mėtų
500 g maltos mėsos (maišytos)
1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
1 a. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų
1 pakelio mocarelos sūrio rutuliukų (po 15 g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais
Padažui:
500 g trintų pomidorų
100 ml vištienos sultinio
1 a. š. SANTA MARIA raudonėlių
1 skiltelės česnako, smulkinto


Gaminimas:
Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas.
Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos.
Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C .
Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.
Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai