Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
800 g kiaulienos
2 svogūnai
2 pomidorai
1 skiltelė česnako
1 saldus ankštpipiris
6 v. š. aliejaus
700 g bulvių
druska
pipirai
malti raudonieji pipirai
3 stiklinės šviesaus alaus
0,5 stiklinės vandens


Gaminimas:
Susmulkintus svogūnus pakepinkite aliejuje, juos paskaninkite raudonais pipirais, įpilkite vandens ir užvirkite.
Mėsą supjaustykite kubeliais ir suberkite į svogūnus. Keptuvę pridenkite, mėsą troškinkite ant silpnos ugnies, jei reikės įpilkite dar truputėlį vandens.
Mėsai suminkštėjus suberkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus ir ankštpipirį , kubeliais supjaustytas bulves. Supilkite alų ir troškinkite kol visi produktai bus minkšti.
Paskaninkite druska, pipirais, česnakais.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai