Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kas yra ekleras, beze, blanmanze,
Pyragaiciu rusys: beze- bucinys, blanmanze? baltas valgis, o ka reiskia ekleras,
Koki samoksla anaglijoje renge Gajus Foksas,
Kurios Europos salies herbe yra pavaizduotas dramblys,
Musulmonai pripazista sesis pranasus: Noju, Abraoma, Moze, Jezu, Mahometa. Koks sestas,
Televizijos g., Viešintų mstl., Anykščių r. sav.,
Vytauto g., Viešintų mstl., Anykščių r. sav.,
Agrastų g., Birštono m., Birštono sav.,
Algirdo g., Birštono m., Birštono sav.,
Alyvų g., Birštono m., Birštono sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos kumpio, 1,5 stiklinės apelsinų sulčių, 1 arbatinis šaukstelis garstyčių, 1 arbatinis šaukstelis medaus, 1 skiltelė česnako, druska, 2 apelsinai, truputėlis
aliejaus.
Gaminimas: Paruoštą kiaulieną supjaustyti 2 cm storio gabaliukais. Kiekvieną mėsos gabaliuką lengvai pamuškite, pabarstykite druska ir apkepkite iš abiejų pusių, įpylę truputėlį aliejaus, gilioje keptuvėje. Susmulkinkite nuvalytus česnakus, juos suberkite ant
mėsos, išmaišykite ir kepkite dar 3 - 5 min., nuolat maišant mėsą. Į keptuvę supilkite apelsinų sultis, garstyčias, medų, kruopščiai sumaišykite, sumažinkite ugnį, uždengtoje dangčiu keptuvėje troškinkite 20 - 30 min., kol nuvirs pusė padažo. Tada į keptuvę sudėkite nuvalytus apelsinus ir
sumaišykite juos su mėsa. Keptuvę uždenkite dangčiu ir 15 min. troškinkite ant silpnos ugnies. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui,
duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|