Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
4 nedideli patisonai
500 g vištienos faršo
2 kiaušiniai
1 svogūnas
1 žalia paprika
4 v. š. džiūvėsėlių
5 v. š. grietinėlės
aliejus
druska
malti juodieji pipirai
petražolės
Gaminimas:
Patisonus nuplaukite, nupjaukite šiek tiek jų viršūnes, perpjaukite pusiau, išskobkite jų vidų ir kelias minutes apvirkite pasūdytame vandenyje.
Nulupkite ir susmulkinkite svogūną.
Išvalykite papriką ir supjaustykite kubeliais.
Į vištienos faršą įmuškite kiaušinius, suberkite džiūvėsėlius, supilkite grietinėlę, sudėkite susmulkintas petražoles, svogūną, papriką, druską, pipirus ir gerai išmaišykite.
Gauta mase įdarykite patisonų puseles.
Patisonus aptepkite aliejumi ir dėkite į įkaitintą orkaitę.
Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių ir tuomet ant viršaus užbarstykite tarkuotą sūrį bei dar pakepkite apie 5 minutes.
 
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai