Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g jautienos (ar kiaulienos nugarinės)
20 g želatinos
200 g morkų
100 g svogūnų
2 kiaušiniai (virti)
Lauro lapų
Pipirų žirnelių
Druskos
Petražolių
1 saujelė spanguolių


Gaminimas:
Į puodą įpilti 1 litrą vandens, sudėti, morkas, mėsą ir svogūną. Virti 1 valandą.
Po 15 minučių įdėti lauro lapų, pipirų, druskos.
Želatiną suberti į dubenėlį ir užpilti 150 ml vandens. Palikti brinkti tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
Sultinio, kur virė mėsa, morkos ir svogūnas, neišpilti. Į 500 ml šios sultinio įmaišyti želatiną ir kaitinti ant ugnies, kol ištirps, bet neužvirti.
Kiaušinių baltymus, jautieną ir morkas supjaustyti kubeliais. Sumaišyti.
Į šaldymo formeles įdėti po kelis lapelius petražolių, spanguolių, berti morkų, kiaušinių ir jautienos kubelių.
Užpilti sultiniu ir dėti į šaldytuvą 5-7 valandoms.
Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai