Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kalaupe,
džiungl,
džiunglės,
swf,
domino,
pavaros,
profas 58,
antra puse,
akropolis,
stradivarius,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Senoji g., Didžiųjų Kabiškių k., Vilniaus r. sav.,
Sporto g., Didžiųjų Kabiškių k., Vilniaus r. sav.,
Tvenkinio g., Didžiųjų Kabiškių k., Vilniaus r. sav.,
Lygainių g., Didžiųjų Lygainių k., Vilniaus r. sav.,
Didžioji g., Dobromislės k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g menkės file 5 v. š. džiuvėsių 1 kiaušinis 3 a. š. kaparėlių 1 svogūnas 1 didelė česnako skiltelė 10 žalių alyvuogių 400 g kalafijorų 200 g šparaginių pupelių 200 ml
kokoso pieno Druska Pipirai
Gaminimas: Menkės filė sumalti, sudėti pusę smulkiai supjaustyto svogūno ir česnako skiltelę, įmušti kiaušinį, sudėti džiuvėsėlius, pipirus, druską ir susmulkintus kaparėlius. Gerai išminkyti faršą, formuoti kukulius ir dėti garinti į puodą- 5-7
min. (galima ir apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, apvoliojus miltuose). Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti likusį susmulkinta svogūną, susmulkintas alyvuoges, trumpai apkepti. Tada sudėti kalafijorus ir šparagines pupeles, įpilti apie pusę stiklinės vandens (jei turite įpilkite
sultinio), įberti druskos ir patroškinti apie 5 minutes. Pabaigoje sudėti kukulius ir supilti kokosų pieną ir dar patroškinti, kol padažas užvirs.
|
|
|
|
|