Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sūduvių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Sukilėlių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Šakių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Šaltalankių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Šarūno g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Žuvies kepsneliams: 500 g menkės ar saidos filė 2 šaukštų krakmolo 2 didelių skiltelių česnako 1 nubraukto šaukštelio druskos "Santa Maria" penkių rūšių pipirų mišinio maltų
lauro lapelių krapų džiuvėsių apibarstymui aliejaus kepimui
Daržovių garnyrui: 500 g bulvių 2 didelių morkų 200 g nulupto moliūgo 150 g šaldytų žaliųjų žirnelių 1 didelio svogūno 1 saliero stiebo 2 kubelių daržovių sultinio 1 stiklinės
grietinėlės 50 g sviesto 1 šaukštelio krakmolo baziliko mairūno žalių krapų šaukštelio druskos
Gaminimas: Žuvį peiliu sukapoti gabaliukais, sumaišyti su smulkiai supjaustytais česnakais ir palikti pastovėti bent tol, kol susiruošime daržoves. Tuomet į žuvies masę
įberti druskos, pipirų, maltų lauro lapų, supilti krakmolą, pridėti smulkintų krapų, gerai išmaišyti, apvoliojus džiuvėsiuose kepti aliejuje. Galima ant keptuvės, galima orkaitėje. Daržoves susmulkinti norima forma ir sluoksniuoti į kepimo, ar troškinimo indą, išteptą svietu - svogūnus,
salierus, bulves, žirnelius, morkas, moliūgą. Sultinio kubelius ištirpinti šiltame vandenyje. Tuomet šlakelyje karšto vandens išmaišyti krakmolą, bei 25 g sviesto ir supilti į sultinį. Pamaišyti, supilti grietinėlę. Po to suberti prieskonius - po žiupsnelį baziliko, mairūno, šaukštelį druskos. Gerai
išmaišytą tirpalą supilti ant daržovių. Apibarstyti smulkintais krapais bei troškinti karštoje orkaitėje apie 1 val.
|
|
|
|
|