Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g menkių filė
4 česnako skiltelės
2 v. š. citrinos sulčių
1 svogūnas
3 v. š. aliejaus
400 g pomidorų
2 v. š. smulkintų petražolių
1 v. š. smulkintų raudonėlių
1 žiupsnelis cukraus
druska
malti juodieji pipirai


Gaminimas:
Filė pasūdykite ir sudėkite į riebalais išteptą kepimo indą.
Įkaitinkite aliejų ir jame pakepinkite smulkintą svogūną ir česnako skilteles, suberkite nuluptus ir kubeliais supjaustytus pomidorus, petražoles, raudonėlius, supilkite citrinų sultis.
Padažą pagardinkite druska, pipirais, cukrumi ir užpilkite ant žuvies.
Kepkite apie 30 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Valgykite su bulvėmis.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai