Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g menkės filė
Druskos ir pipirų - pagal skonį
2 šaukštai augalinio aliejaus (kepimui)
Braškių salsai:
1 pundelis šviežių mėtų lapelių
1-2 šaukštai citrinos sulčių
1 šaukštelis skysto medaus
1 šaukštas balzaminio acto
15 šviežių braškių


Gaminimas:
Žuvį supjaustome nedideliais gabaliukais, įtriname prieskoniais ir palaikome apie 1 valandą. Po to kepame įkaitintame aliejuje apie 5-8 minutes iš abiejų pusių.
Prie žuvies patiekite braškių salsą.
Braškes ir mėtas susmulkinkite. Visus produktus skirtus salsai sumaišykite.
Gero apetito
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai