Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
50 g šoninės, pjaustytos kubeliais
50 g svogūnų, pjaustytų kubeliais
120 g konservuotų pupelių, nuvarvintų
1 v. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų
20 vnt. putpelės kiaušinių
4 v. š. aliejaus
200 ml SANTA MARIA TACO padažo
100 g SANTA MARIA NACHO kukurūzų traškučių
SANTA MARIA grūstų juodųjų pipirų
Laiškinio česnako


Gaminimas:
Apskrudinkite šoninės gabalėlius, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos. Įberkite pupeles, aitriąsias paprikas ir pakaitinkite porą minučių, tada viską sutrinkite, kol gausite vientisą ir švelnią košelę.
Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Pakepkite putpelės kiaušinius iš vienos pusės.
Patiekdami ant traškučių užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą pupelių košelės, po 2 arbatinius šaukštelius TACO padažo, uždėkite 1 kiaušinį, smulkintų laiškinių česnakų ir apibarstykite juodaisiais pipirais.
PATARIMAS! Pabandykite ir su aitriųjų paprikų milteliais.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai