Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
kalaupe,
džiungl,
džiunglės,
swf,
domino,
pavaros,
profas 58,
antra puse,
akropolis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Skersinės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 gramų jautienos faršo 1 svogūnas 2 skardinės konservuotų pomidorų be odelių 1 skardinė aštrių konservuotų pupelių 200 gramų meksikietiško (arba kito aštraus) pomidorų padažo 1 stiklinė
jautienos sultinio Truputį čili pipiro arba aitriosios paprikos
Gaminimas: Faršą ir svogūną pakepinti keptuvėje. Sudėti pupeles ir pomidorus ir troškinti viską kartu, po to supilti pomidorų padažą. Viską troškinti apie 10min. Po to supilti į puodą, supilti sultinį, čili ir/ar
prieskonių ir su mikseriu/blenderiu pertrinti. Dar viską pavirti ant silpnos ugnies kokias 10 min. Patiekiant galima užbarstyti sūrio. Skaniausia valgyti su česnakiniu skrebučiu.
|
|
|
|
|