Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
300gr. aitrių pipirų

Kiekvienam stiklainiui reikia:
1/2 skiltelės išilgai pjaustyto česnako
1 mažą lauro
3 gvazdikėlių
3 kvapniųjų pipirų
3 juodųjų pipirų
10 garstyčių grūdelių
1 arb. šaukštelio aliejaus

Marinatui:

2,5 stiklinės vandens
4 valg. šaukštai cukraus
4 valg. šaukštai medaus
1/2 stiklinės acto (10%)
1/2 v. šaukšto druskos
Gaminimas
Pipirus nuplaunam, nupjaunam viršūneles, perpjaunam išilgai ir išvalome. Išplauname vidų nuo sėklų ir sudedame į iškaitintus stiklainius. Į kuriuos taip pat sudedame aukščiau išvardintus prieskonius. Puode užkaičiame vandenį, jam užvirus sudedame cukrų, druską, actą, paverdame apie 1-2 min. išjungiame ir sudedame medų, gerai viską išmaišome ir užpilame karštu marinatu peperoni pipirus. Užsukame iškaitintais dangteliais ir pasterizuojame apie 10-15 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai