Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Papločiui:
100g avižinių sausainių
50g sviesto
1 šaukštas cukraus "Farino"
Įdarui:
400g maskarponės arba kitokio grietinėlės sūrio
4 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
400g varškės kremo (Philadelphia)
Drebučiams:
1 pakelis miško uogų želė
350 ml verdančio vandens
250g braškių (dar galima įdėti ir mėlynių)


Gaminimas:
Želės miltelius užpilti verdančiu vandeniu ir gerai išmaišyti. Padėti, kad gerai atauštų.
Sutrinti avižinius sausainius, įmaišyti cukrų ir minkštą sviestą.
Sausainių mišinį prispausti prie apvalios 24 centimetrų skersmens išardomos skardos, išklotos kepimo popieriumi, dugno.
Išplakti kambario temperatūros sūrį, įdėti paprasto ir vanilinio cukraus, įmaišyti varškės kremą.
Grietinėlės sūrio putėsius sudėti ant pagrindo. Braškes perpjauti pusiau ir išdėlioti ant sūrio, galima užbarstyti ir mėlynių.
Paruoštą tortą pusvalandį laikyti šaltai.
Tuomet ant uogų šaukštu supilti atvėsusią želę ir baigtą tortą vėl kelias valandas arba geriausia per naktį laikyti šaltai.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai