Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žemaičio Sodų 5-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 6-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 7-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 8-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 9-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 šaukšteliai Aguonų 2 šaukšteliai Vanilinio cukraus 200 g Cukraus 250 g Riebios grietinės 100 g Lydyto sviesto 160 g Smulkių džiūvėsėlių 1 vnt Citrinos 4 vnt Kiaušiniai 1 kg
Liesos varškės
Gaminimas: Pirma paruošime varškę: ją sudedame į dubenį, įmušame kiaušinius, cukrų, aguonas, vanilinį cukrų, įspaudžiame truputį citrinos sulčių ir nutarkuojame nedaug citrinos žievelės. Viską išmaišome, kad varškė būtų be gumuliukų.
Po to, padarome pagrindą:
lydytą sviestą sumaišome su džiūvėsiais arba batono gabaliukais. Šia mase padengiame kepimo forma, ant jo supilame varškės masę ir vėl viską kepame 40 minučių 180 C karštumo orkaitėje.
Išėmus iš orkaitės, ant iškepto apkepo užtepame grietinę, sumaišytą su trupučiu cukraus ir vanilinio
cukraus. Įdedame į orkaitę ir pakepame apie 10 minučių, kol gražiai pagels. Tad SKANAUS!!!
|
|
|
|
|