Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6 didelių obuolių (jie turi padengti visą skardos apačią, todėl jei jų mažai, galima supjaustyti daugiau);
2 stiklinių miltų (geriausia naudoti specialius kepimo miltus, aš pvz. naudoju EKSTRA, tada pyragas būna ypač purus ir skanus);
1,5 stiklinės cukraus;
5 kiaušinių;
Kepimo papieriaus;
Šiek tiek sviesto arba margarino.

Gaminimas:
Išplakti kiaušinius (baltymo nuo trynio atskirti nereikia). Tuomet maišant supilti cukrų ir miltus. Obuolius supjaustyti: perpjauti taip, kad būtu 4 dalys ir tuomet kiekvieną dalele paguldžius dar į 3 dalis (žinoma išpjauti sėklytes). Skardą iškloti kepimo popieriumi. Popierių ištrinti sviestu arba margarinu. Tolygiai supilti obuolius ir taip pat tolygiai apipilti tešla. Pyragą kepti 185 - 190 laipsnių temperatūroje apie 30 min. Patiekti galima su cukraus pudra, ištirpintu šokoladu, kakava. Ypač skanu su jogurtu. Pyragas skanus ir karštas, ir jau atšalęs.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai