Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Austrijos smulkus pinigas,
Austrijos sostine,
Austrijos upe,
Austru kompozitorius, "Valsu karalius",
Austru kompozitorius, operu "Figaro vedybos", "Don Zuanas", "Stebuklingoji Fleita", simfoniju, koncertu instrumentui su orkestru, styginiu kvartetu autorius,
Sakų g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Salos g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Saulėtekio g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Sausoji g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Smėlio g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 didelių obuolių (jie turi padengti visą skardos apačią, todėl jei jų mažai, galima supjaustyti daugiau); 2 stiklinių miltų (geriausia naudoti specialius kepimo miltus, aš pvz. naudoju EKSTRA, tada
pyragas būna ypač purus ir skanus); 1,5 stiklinės cukraus; 5 kiaušinių; Kepimo papieriaus; Šiek tiek sviesto arba margarino.
Gaminimas: Išplakti kiaušinius (baltymo nuo trynio atskirti nereikia). Tuomet maišant supilti cukrų ir miltus. Obuolius supjaustyti: perpjauti
taip, kad būtu 4 dalys ir tuomet kiekvieną dalele paguldžius dar į 3 dalis (žinoma išpjauti sėklytes). Skardą iškloti kepimo popieriumi. Popierių ištrinti sviestu arba margarinu. Tolygiai supilti obuolius ir taip pat tolygiai apipilti tešla. Pyragą kepti 185 - 190 laipsnių temperatūroje apie 30 min.
Patiekti galima su cukraus pudra, ištirpintu šokoladu, kakava. Ypač skanu su jogurtu. Pyragas skanus ir karštas, ir jau atšalęs. Skanaus!
|
|
|
|
|