Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 porcijos
1,25 cm imbiero šaknies
1 česnako skiltelė
125 ml sojos padažo
2 šaukštai cukraus
3 šaukštai ryžių vyno
3 šaukštai sezamo aliejaus
125 ml augalinio aliejaus
1 raudonoji saldžioji paprika
4 vištienos krūtinėlės, be kaulų ir odelės (apie 750 g),
1 romaniškų salotų gūžė
125 g daigintų pupelių
druskos


Gaminimas:
Marinatui pagaminti smulkiai sukapokite imbiero šaknį ir česnaką. Sudėkite į sojos padažą, supilkite cukrų, įpilkite po 15 ml(1 šaukštą) ryžių vyno ir sezamo aliejaus ir 30 ml(2 šaukštus) augalinio aliejaus. Gamindami padažą, 60 ml marinate perpilkite į kitą dubenį, ten pat supilkite likusį augalinį aliejų.
Paragaukite, pasūdykite ir padėkite į šalį. Papriką supjaustykite plonais šiaudeliais, sudėkite į padažą ir palikite 1-2 valandoms. Nuo vištos krūtinėlių nupjaustykite kremzles. Sudėkite į indą, užpilkite marinatu, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 1-2 valandoms; krūtinėles apverskite 3-4 kartus.
Vištos krūtinėles kepkite grilyje, dažnai aptepdami marinatu, kiekvieną pusę po 5-7 minutes, kol paruduos. Kai iškeps, ataušinkite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Daigintas pupeles sudėkite į dubenį su verdančiu vandeniu ir palaikykite 1 minutę. Nusunkite, perskalaukite ir vėl nusunkite.
Salotų lapus ir daigintas pupeles sudėkite į dubenį. Užpilkite padažu su paprikos šiaudeliais ir išmaišykite.
Salotos paruoštos!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai