Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
šparaginės pupelės (tinka ir žalios, ir geltonos)
Marinatui:
3 l vandens
250 ml 9 % acto
4 v. š. druskos
12 v. š. cukraus
juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų grūdeliai
lauro lapeliai
krapai


Gaminimas:
Šparagines pupeles gerai nuplauti, nupjaustyti abu galiukus.
Paruoštas pupeles sumesti į užvirusį marinatą ir virti 15 min.
Tuomet sudėti į stiklainiukus ir užsukti dangteliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Aštuonių stiklainių marinatui :
1,5 l vandens
2 v. š. druskos
2 v. š. cukraus
5 v. š. acto


Gaminimas:
Šparagines pupeles sudedame į puodą ir verdame apie 15 min (iki užvirimo).
Tada jas dedame į stiklainius.
Pasiruošiame marinatą: į vandenį suberiame druską, cukrų ir įpilame actą, viską gerai išmaišome.
Marinatą užpilame ant šparaginių pupelių.
Pakaitiname stiklainius ir uždengiame.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Marinatui:
1 l vandens
1 v.š. druskos
4 v.š. acto, 9%
4 v.š. cukraus
Kelių grūdelių pipirų (juodų ir kvapniųjų)
  


Gaminimas:
Pupelių ankščių galiukus nupjaustome ir blanširuojame verdančiame pasūdytame vandenyje apie 5 min. ( 1 l vandens imame 1 valgomą šaukštą druskos).Po to išgriebiame kiaurasamčiu ir nardiname į šaltą vandenį. Pupeles sudedame į švarius stiklainius ir užpilame verdančiu marinatu. Pridengiame dangteliais ir pasterizuojame 0,5 l talpos stiklainius apie 15 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai