Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 cukinija
Marinatui:
1 pundelis krapų
2-3 skiltelės česnako
2 šaukštai medaus
2-3 šaukštai acto
100 ml augalinio arba alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų pagal skonį


Gaminimas:
Cukiniją nulupti ir sutarkuoti burokine tarka. Galima ir smulkiai supjaustyti.
Susmulkinti krapus, česnaką ir išmaišyti su medumi, actu, aliejumi ir prieskoniais: druska ir juodaisiais pipirais.
Cukiniją užpilti marinatu ir palaikyti šaldytuve 2-3 val.
Šios cukinijų salotos labai tinka prie mėsos ar žuvies. Taip pat labai skanios ir vienos :)
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Cukinijos, 1,5 kg
Česnakai, 100 g
Krapai, 50 g
Cukrus, 2 šaukštai
Druska, šaukštas
Aliejus, 0,5 stiklinės
Obuolių acto, 100 ml


Gaminimas:
Susmulkinkite česnakus, krapus ir kubeliais supjaustytas cukinijas sumaišykite su cukrumi, druska, aliejumi ir actu. Palaikykite 2- 3 valandas. Tada sukrėskite į paruoštus stiklainius ir pakaitinkite.
0,5 stiklainius- 20 minučių, 1 l stiklainius- 30 minučių. Sandariai uždarykite.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai